Even voorstellen

Hallo allemaal.
Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik zou je graag eerst even mijn Axolotls willen voorstellen. Wij hebben 4 volwassen Axolotls en een heleboel baby's.


Chocolotl

Dit is Chocolotl (Choco), deze wildkleur Axolotl is donker bruin en de meeste Axolotls in het wild zijn deze kleur. Zij is een vrouwtje van ongeveer 2 jaar oud (zomer 2016). Ze houdt heel erg van aandacht en zit vaak voor het raam als we aan het eten zijn. Zelf houdt ze ook heel erg van eten, ze zit elke avond in de hoek te wachten op haar avondmaal. Als we het aquarium gaan verschonen blijft ze lekker zitten en wilt ze het liefst een aai over haar bol. 
Onlangs is Chocolotl ook moeder geworden.


Glitter

Dit is Glitter, deze golden albino (goud en heeft pigmentloze ogen) is een vrouwtje van bijna een jaar oud (voorjaar 2017). Glitter heeft een klein stukje extra spriet aan de linker kant. Zij verstopt zich het liefst op de gekste plekjes en laat zich zelden zien. 


Sunny

Dit is Sunny, deze golden albino ( goud en heeft pigmentloze ogen ) is een vrouwtje van een jaar oud (winter 2017). Sunny heeft ook een extra spriet maar dan aan de rechter kant. Ze laat zich wel geregeld zien, maar is minder opdringerig dan het andere vrouwtje (Chocolotl). Ook Sunny is laatst moeder geworden.


Pearl

Dit is Pearl, deze Albino Axolotl (totaal pigmentloos) en bijna een jaar oud (voorjaar 2017). Pearl en glitter komen uit het zelfde nestje. Pearl heeft aan de linker kant een gebogen spriet, deze hangt een beetje naar beneden. Hij is ook de vader van al onze baby's. 


Baby's

Dit zijn een aantal van onze baby's. Wat voor kleuren er precies uitkomen is nog afwachten. maar er zal zeker genoeg variatie zijn. 
 






Reacties

Populaire posts van deze blog

33 baby's

Welkom